Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En femrading


Solo


Ensamhet
gemenskapen lyser
med sin frånvaro
då jag älskar med
tomheten




Fri vers av SinForHim
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-09-26 09:30



Bookmark and Share


  Jer
En reflektion som jag känner igen allt för väl, tyvärr.

Skrev själv \"bortovaro\" för ett tag sen.
2007-07-21

  Emma-Kajsa
Tomheten är en del av helheten.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim