Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesärlan


Dimma över spegelblank sjö

Jag trodde det var dödens
andedräkt
men sädesärlan viskade;
Det är livet
som kommer åter




Fri vers av SinForHim
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-09-25 11:11



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Poetiskt och vackert! Gillar även upplägget på texten. Bra!
2006-09-25

    Camillaa
riktigt bra poetat
jag är mållös!
/ C *
2006-09-25

  Cris
Vad underbart..!
dimman som kommer...
ja det är nog mer liv i den än död
det vill jag i alla fall
bilden blir tydlig när
du satte ord på denna..
Fint!
2006-09-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Sinforhim!

En vacker och poetisk dikt! Speciellt då sädesärlan är min favoritfågel. Här avslöjar den sina innersta hemligheter! Kan tydligt se hur livet andas fram. Hälsar Fredrik
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim