Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vardagsord


har du haft det bra idag?

av gammal slentrian
slinker det ur var mans mun;
\"hur är det med dig?\"

en fråga som bara har ett svar;
\"Tack, bra.\"
möjligtvis;
\"Jo, sådär...\"
och så naturligtvis;
\"Du själv då?\"

man vill ju inte vara ohövlig

och så finns det de som verkligen undrar;
\"Hur är det med dig? Hur står det till?\"
och man blir full av värme trots att dagen varit kall
och svarar därför;
\"Tack, bra.\"

på riktigt




Övriga genrer av karin.t
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin.t