Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fövirring råder..


jag ljuger för de jag älskar mest


de jag älskar mest
ljuger jag för

för att dölja att jag ljuger
ljuger jag än mer

lögnerna kommer så lätt
de finns så nära till hands
enkla att plocka fram
och bara följa

det är så mycket svårare att säga emot
säga att; nej, jag tänker leva sanningen
fullt ut

så jag lever lögnen
linan ut

de säger att det inte är mig de hatar
mig älskar de
det är det där andra de hatar
det som får mig att ljuga

och av bara farten
ljuger jag
igen

för att inte såra dem jag älskar mest
ljuger jag om att jag ljuger

trots att jag vet
att jag kommer såra dem än djupare
när lögnerna blir för svaga
för att dölja sanningen
när lögnerna avslöjas
och sanningen står där
framför dem
och slår dem till marken
igen




Övriga genrer av karin.t
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin.t