Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kletigt liv

Asfalt och betong,
Hamburgare och Mcdonaldsballong.
Barn med kletiga fingrar,
Mammor med ett kletigt liv.

Bussen är sen, det är olidligt trångt.
Trängas i värmen, resa för långt.
Svetten som rinner, barnen skriker.
Tålamodet försvinner, humöret brinner.

Lortiga fönster, ser ingenting.
Följer samma mönster, virrar omkring.
Stannar, pyser
Blinkersen lyser.

Dra barnet i handen,
Skyndar utan mening.
Livet rinner ut i sanden,
Borde gått med i någon förening.




Fri vers av Emeli Persson
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-24 11:03



Bookmark and Share


  She
Tycker om alla dina texter!!!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Emeli Persson