Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen knackar på min dörr

Ett stilla regn från himlen faller,
de gråa molnen hopar sig.
Det känns som att va bakom galler,
du skulle aldrig träffat mig.

Nu vill jag bara ha dig åter,
och göra så det blir som förr.
Men ensam sitter jag och gråter,
och ingen knackar på min dörr.




Fri vers av Emeli Persson
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-12-08 10:52



Bookmark and Share


    Bostik
Jävlar i det, du skriver ju på vers! Blir till mig av lycka när jag hittar lite vacker poesi här på sidan!
En läcker jambisk dikt, enkel och lättläst som det bästa poesin är!
Tack
Johan
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Emeli Persson