Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

när du kom tillbaka
hade allting här förändrats
inte så där över en natt
men ändå
du hade varit borta ett tag

jag såg när du klev ur bilen
även du hade förändrats
solen lös genom dej
och du var nu som alla andra
en människa




Fri vers av magnos
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-11-01 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos