Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 år, 1 månad och 6 dagar sen idag. Han fick aldrig bli färdig


När du kom och gick igen

jag vaknade
du kunde se, röra och smaka igen
du gjorde klart allt det där
som du aldrig hann
dina vänner hann börja tröttna på dig
din familj hann börja hata dig
all kärlek fick ta slut
sedan kom krocken
och du dog igen

jag hann aldrig se dig
jag vaknade innan drömmen tog slut




Fri vers av magnos
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos