Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hjärtar ängeln som hjärtar mig

det handlar om hjärtan
alltsammans
det handlar om någon liten ängel
som
faktiskt
kanske
finns
som sjunger för dig
bara för att den vill
och för att den tycker
att du borde få höra
den bär ett hjärta
som är ditt
eller någon annans
för just det där med ägodelar
spelar inte längre någon roll
den kommer
för att ge tillbaka ett hjärta
för du har alltid
burit
ditt hjärta
utanpå
din kropp
när det aldrig
riktigt
passat sig
att göra på det viset




Fri vers av magnos
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:04



Bookmark and Share


    Camillaa
Jättera skrivit ! :)

/ C
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

magnos