Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

personlighetskris

introt går igång
versen går igång med fulsång
refrängen byggs upp
samlar kraft
I remember nights wide open
och jag förstår inte
hur ingen tycks förstå
att jag
även med hörlurar på
gråter till den här musiken
och varför jag gör det

och jag vill inte förklara
vill inte behöva
jag vill inte ha någon dunk i ryggen
\"du mår inte bra, det blir bättre\"
jag kräver ingen sympati
jag vill bara att du ska förstå
jag sitter här med händerna för ansiktet
mumlandes
I\'m a little like you
the schizophrenic doubt in all that you do
och sången
skivan ebbar ut
tystnar
och jag reser mig upp
tar av hörlurarna







Fri vers av magnos
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-02-01 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos