Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan minsta skratt

Utan skratt, utan gråt.

Utan vänner och förlåt.

Mitt liv du skådar från skyn så klar.

Där jag önskar jag fick va´.

Gråtfyllda nätter och snyftningar var natt.

Ouppfyllda önskningar som jag har önskat att,

Det enda som jag bett om är en enda vän.

En som jag kan vara med, och följa med hem.

Men aldrig lyssnar någon på mig.

Aldrig någon kärlek, aldrig nära dig.

Kanske ska jag ta det livet.

Som ingen bryr sig om och tar för givet.

Kanske borde jag dö, försvinna från jorden.

Bort från alla människor som inte beter sig som de borde.



Ja kanske det...




Övriga genrer av Zozzie
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-11-02 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, det ska du inte!

Fin dikt! Den känns lugn på nåt sätt.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie