Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Session

Lugn
Förväntansfull
ligger hon där framför dig
naken
bunden till händer och fötter
andas tungt

Hon väntar på dig
varför dröjer du så länge?


Sakta låter du svansarna på piskan smeka
hennes rygg
hennes lår
hennes runda mjuka rumpa
Du ser att hon skälver lätt
reser sin bak mot piskan
som du sätter i rörelse

Hon hör ljudet, och du vet att hon är otålig
Så varför dröjer du?
Vill du låta henne vänta lite till?
Bara så hon blir ännu lite mer
upphetsad
frustrerad?


När piskan viner genom luften
träffar hennes köttigare delar
ser du att hon rycker till
och sedan slappnar av
gång på gång låter du det hela upprepas
hela tiden blir hennes kropp mer och mer
avslappnad
tyngre och tyngre
för varje rapp
sjunker hon längre och längre ner i sängen
längre och djupare in i sig själv
i sin själsliga meditation

Hon drar i repen
du ser piskan börjar lämna märken
och att smärtan börjar bli
mindre uthärdlig
hör henne gny under svansarnas vinande

Hon skälver när du lägger undan piskan och börjar smeka henne ömt
ser på dig genom ett dis av njutning
När du lossar repen är det för att kunna omfamna henne
och hon kryper närmre dig
avslappnad och lugn
hela hennes kropp utstrålar leende
Varför gav du henne inte mer?




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-11-10 23:08



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Underbar! En sån känsla!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh