Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasm i ord

Mitt sista minne av verkligheten
Naglar som river min rygg
Innan alla bromsar släpper
Kärlekståget skenar
Mot det oundvikliga stupet

Det sista ögonblicket av dödsångest
Innan orgasmen
Sliter förståndet i stycken
I det mattsvarta fallet
Ner i tillvaron

Igen




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 826 gånger
Publicerad 2004-12-15 15:54



Bookmark and Share


  Eduardo
Otroligt välfångat.... gillar
2005-12-05

  Laijza
..måste läsa igen...
2004-12-16
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone