Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag
är

......


inte den du tror
inte mina barn
inte mina kläder
inte var jag bor
inte min ålder
inte det jag äger
inte den jag ser ut att vara

Jag är
mina tankar
mina känslor
mina förmågor

vilka de är
upptäcker du
kanske
nån gång

Jag är

jag


om du kommer närmare kanske du får se mig




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-20 18:05



Bookmark and Share


    Syrak
Bra sakt, jag är en människa med allt det innbär.
2006-11-20

  MW
de ä ja me!!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh