Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Julia

Ibland behövs det en annan människa
för att du skall komma till insikt om dig själv.
Jag sa till dig att det var konstigt;
jag letar förgäves efter något beständigt,
någonting som inte bara är för dagen,
men ändå dras jag ut i vinddansande världen,
till tusen platser, där knappt jag hinner
förälska mig.

Mina önskningar utesluter varandra
och om kärlek är viljan att lämna sig själv
och om längtan bara byter kurs när den når
spelar det knappast någon roll.

Men när jag höll dig idag,
och kanske började någonting varaktigt,
kändes det som om jag reste
till tusen platser
och båda mina villfarna själar
drog efter luft.


14/02 2006




Fri vers av Conan Jonasson
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-21 12:25



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Andlöst vackert=)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Conan Jonasson
Conan Jonasson