Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten Vinterbön



Vinternatten flyger rödlätt fram
och myllret svämmar bort och det är stilla

Jag märker att det immat på min ruta

Då ritar jag ett hjärta i min andedräkt

På fönstret syns min bön




Fri vers av Conan Jonasson
Läst 599 gånger
Publicerad 2007-01-17 22:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow underbart! *ler*
2007-01-18

  Sanningsägaren VIP
finstämd liten sak
tycker bara du kan stryka det
första "och:et" eftersom det återkommer igen på samma rad
en bön om kärlek
kan det bli mer kärleksfullt?
Tack!
Åsa
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Conan Jonasson
Conan Jonasson