Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt mig älskade


du hade ett litet sår vid din själ

ett hjärta ömtåligt av glas

du lät mig hålla i ditt hjärta ett tag

släppte in mig i din stängda värld

jag slet upp ditt sår

jag ristade mitt namn mitt därpå

du klev ännu längre in i din värld där kärlek inte fanns

jag ville så gärna vara den som visade dig

men istället märkte jag dig i en djup värld fylld av sorg

förlåt




Övriga genrer av teqla
Läst 710 gånger
Publicerad 2004-12-22 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teqla
teqla