Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi spelar Memory

jag bär mina erfarenheter i en väska
som man bär ett litet barn
tätt intill bröstet

som när jag bara gjorde det jag fick göra
och hur jag sen bara gjorde saker jag inte fick
hur vi fick börja om sen, mötas igen
bygga, inte ett nytt, men ett annorlunda förhållande

när pappa blev sjuk
och hur det förändrade allt och oss alla
hur det faktiskt syntes att vi förändrats
hur jag bad den kvällen för första och sista gången

när en vän for upp i luften och ner igen
och hur hans skalle spräcktes i landningen
när jag var full och på andra sidan stan när det hände
hur jag förändrades igen

en gång när jag förstod vem jag är
en gång när jag inte förstod någonting
en gång när du var allt för mig
en gång senare när du inte var något för mig
och hur ledsen jag blev när jag förstod det

allt går igen i mig när jag sover som sämst
jag vet att allt jag bär gör mig till den jag är
jag vill bara att dom någon gång
ska hamna i någon sorts ordning




Fri vers av magnos
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-03 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos