Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det såhär?

varför gör folk så här mot mig?
Jag vill mosa de alla!

Klämma ihop de till en boll!
Sedan sparka på den!

Varför får jag inte gör a som jag vill???
Varför måste jag göra som alla andra?

Varför får jag inte läsa det jag vill?
Varför få jag inte lyssna på det jag vill?

Varför är alla sådana idioter?
Varför?

Varför får jag inte hålla på med Warhammer?
Läsa Harry Potter?

Sagan om ringen eller manga?
Varför får jag inte lyssna på Green day?
Eller Pink.

Måste jag lyssna på trist musik?
Varför måste jag läsa reality?



Den har jag redan tillräckligt av...




Fri vers av Zozzie
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-10 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie