Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig.

Du är borta nu, jag saknar dig.
Det är kanske inte så konstigt, jag behöver dig.
Jag vill inte förlora dig!
Varför lämnar du mig?

Jag gråter, tårar faller.
Över dig.
Över smärtan inom mig.
Jag kommer aldrig bli hel.

Jag får vara trasig!
Som en leksak utan batterier
Eller en hund utan svans.
Önskar att du hade stannat kvar.




Fri vers av Zozzie
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-12-15 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie