Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har uppfunnit en vyst. Som en byst, fast tvärtom. Kända människors ben.


Bästa Kulturminister,

Var det du som inte hade betalat tv-licens på sexton år? Jag tänkte såhär, att vi glömmer det. På ett villkor. Min uppfinning, vysten, ska bli godkänd av patent- och registreringsverket. Sen ska vysten placeras i hela jävla stan.
Vad är då en vyst tänker du, din dumme fan? Det ska jag tala om för dig. Det är en byst, fast tvärtom. Ben. Som kuriosa kan jag även berätta att jag är en jävel på att knäcka ben. Det lärde jag mig under mina femton år i finkan.
Vystens ben går däremot inte att knäcka. De är gjorda av massiv betong och cement med en struktur som påminner om manchester. 30 meter hög och går därför icke att sno.
Så vad säger du, ska vi glömma tv-licensen? Eller vill du testa på hur det känns med gips runt vaden? Det vore bra om den första vysten finns på plats i Humlegården om tre veckor. Vi kan ha mina ben som förebild.
Tack på förhand.




Övriga genrer av egon
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-12-22 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egon
egon