Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara kär i kärleken


Om du velat ha mig hade du tagit mig för länge sen
eller åtminstonde djupnat i min blick så jag förstår.
Om du velat ha mig hade du uppfört dig som en vän
Men du vill inte ha mig, för du är kär i kärleken.

Och visst kan jag prisa kärleken,
men du bara tar och tar
av stackars lilla kärleken
som snart inte har något kvar.

Om du insett att känslor är det världefullaste
hade du inte sagt till varenda tjej att du är kär.
Och om du hade försökt på mig hade jag sagt,
Nej lilla vän, du är bara till besvär.

Däremot om du visste,
att kärleken är en tunn lina
där det inte finns tid för flirtiga blickar
eller att låtsasflina.

Om du visste att kärleken är sjuk
och ligger ner för att tyna ut
hade du nog börjat om igen
men med mig är det för sent,
du har tappat en vän.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-12-25 18:09



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Wow..kunde inte framfört det hela bättre..mycket bra..=)
2007-03-22

    Camillaa
Jag vet inte vad jag ska säga!
men jga är mållös!

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living