Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömprins


Min drömprins har stora ögon
som glittrar i månens sken,
och byxor utav siden
som flankerar hans långa ben.

Han rider genom natten
på en häst av ren diamant,
och allt min drömprins säger
är underbart och sant.

Min drömprins har ett hårsvall
som skiner i toner av guld,
och min prins har inget att ångra
Inget skäl att känna skuld.

Han räcker mig sin starka hand
som är gjuten bara åt mig.
Och i ett skimmer av stjärnfallssmulor
verkar allting ordna sig.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-12-26 16:18



Bookmark and Share


  Koukla
Du skriver så himla bra! Älskar dina dikter :) Puss
2007-01-06

  GalenGrönsaksGroda
Oj va fin! Jag gillar också skimmer av sjärnfallssmulor Underbart! <3
2006-12-28

    Camillaa
Så väl formulerat!

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living