Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet

Smärtan av att inget
kunna göra
Försökte med ord
Försökte med närhet

Insåg snart hur menlös jag var
Inget ord eller handling
från mig kunde hjälpa
Så jag sänkte blicken

Ville dölja smärtan av
att inget kunna göra
Att veta att du sörjde
men inget kunna göra

Jag misslyckades som alltid
men jag visste vem som
kunde trösta dig och
du gick till henne

Jag ville be dig lova
att alltid gå till någon du älskar
stunder som den och
att jag skulle göra allt

Om det kunde hjälpa det minsta
I oavbruten gråt den natten
insåg jag att om jag
betydde hälften så mycket för er

Som du för mig,
måste jag ha sårat er på nyårsnatten
Jag förstod inte det
Förlåt...




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-01-09 11:34



Bookmark and Share


    Jolli
som går att tolka in på olika sätt, för egen del tilltalades jag mycket av första delen. Bra skrivet!
2005-01-09

    jahapp
förmedla hur onte det verkligen gör...väckte en massa tankar...svinbra helt enkelt
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm