Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Minimal Förankring.


Ryck inte av mina vingar

så brutalt att dom inte går

att laga.


Slit inte bort mattan

under mina fötter

så raskt att jag faller.


Döda inte min känsla

av att sväva eller förnimmelsen

av fast mark.


Livet är svårt nog ändå

i all sin bräcklighet

i dess vävtunna sköra existens.


B.M.N-R 2003-02-14 + 2005-01-12





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-01-12 12:34



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
och välskriven
mänsklig dikt
2005-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund