Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt

Du är min sol

den som får min själ att bli varm

Du är min måne

den som får mina ögon att glittra

Du är mitt ljus

den som lyser upp min väg

Du är mitt mörker

den som får mig att fälla så många tårar


Du är mitt allt.




Fri vers av Atena
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-01-04 17:36



Bookmark and Share


    Lindizz
fint skrivet
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena