Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan dessa människor skulle jag dö.


De Utför Mirakel.




Det finns människor
med sådan otrolig värme
att man i deras närvaro
skulle kunna vara naken
även om kung Bore är med.

Det finns människor
som utan att säga något
skänker ett lugn
till oss som har oroliga själar.

Vart de än kommer eller går
lämnar dom osynliga gnistor
som ger långvarig harmoni
utan att vara medvetna
om vilka mirakel de utför.


B.M.N-R 2006-12-03




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 23:34



Bookmark and Share


  Josi
Barbro,
sju år efter publicering av din text, vill jag säga att Du just skänkte en gnista till Mig som ger mig en stunds känsla av harmoni.
Du har betraktat dessa människor, som Anders nedan skriver i kommentarsfältet- så är dessa få. Bara DET att du tar in, ser ,funderar och skriver en sådan text är stort. Ett mirakel i sig, i en värld då alla tycks armbåga sig fram och endast tänka på sig själva.

Tack!
2014-08-06

  Karin D
Tack Barbro...en mjuk innerlig text:-)
2009-04-16

  stefan.g
Härlig att läsa......
2007-01-07

  Anders P VIP
visst finns de, men de är få. man undrar ibland vilken kraft de förmedlar.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund