Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En eftertanke.


Väckelsekraft. 2005-01-15



Livet vrider om själen

då människor far illa, dör.

Penseln målar svart överallt.

Det finns inga nyanser längre

tiden står still.

Så hör man plötsligt

tick tack tick tack tick tack

klockan går ju

människor promenerar lugnt

medan sinnena skriker; varför

inga svar finns inga om eller men

vi bara är vi som är

mitt i kaoset av naturens vrede

vi måste fortsätta gå

hur tunga våra steg än må vara.


B.M.N-R 2005-01-15




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-01-15 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund