Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Där Känslan...

Har du kännt känslan
av att vara instängd
utan möjlighet att rymma?
Den där känslan av att du ligger
i en kista av gammalt trä
och någon spikar igen locket?
Du ser allt hända men kan inget göra?
Känslan av att ljuset försvinner
och det enda du kan se är mörker?
Har du upplevt trycket över bröstet
när panikångesten kommer krypande,
sakta och i total tystnad?
När hjärtat plötsligt slår så fort
att din andning kommer ur balans?
Till slut är det omöjligt att
avgöra vad som är upp och ner.
Det har gått för långt för att ringa en vän,
rösten inom dig har tagit över
och du tror att livet är en illusion.

Den där känslan varje kväll...




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-01-15 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm