Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Från Is Till Hetta.





Isvindar sveper

själen till intet

finns inget att ge

i stundens tid

väntar till blåsten vänder

och visar

hur ge kärlek i stället

för strid.


B.M.N-R 2003-04-20




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-01-21 23:02



Bookmark and Share


    Mejja
...dessa kalla rader som fryser. Men hoppet värmer därborta vid horisonten! Ge aldrig upp!
2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund