Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon var älskare till hitler


vem lyssnar på en galen?

hon var fru
till en bortsprungen soldat
som hade dött i strid

hon var kompis
med en uteliggare
som tog en överdos

hon var nära vän
med jesus
han knaprade piller
med glada ansikten

hon hade träffat
tänkaren
som visste allt
men bara
drack rödvin
ur låda

hon var älskare
till hitler
som tog sitt liv
för sin nation
och sin stolthet

det finns inget kvar
sa hon ofta
och menade det
men vem lyssnar på någon
som är galen?




Fri vers av Djurförädlingensresultat
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-01-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Djurförädlingensresultat