Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon samlade skratt i en flaska


skratt i flaskor

hon samlade skratt
i en flaska

och åt alla sina glada minnen

hennes kupade händer var fulla
av brustna ord

och regnet i hennes ögon
hade frusit till is
(och slagits sönder
av alla hårda ord
som träffade som släggor
på bar hud)




Fri vers av Djurförädlingensresultat
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-01-28 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Djurförädlingensresultat