Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med diskret panik

med diskret panik
fångar jag natten
och låter spindlarna
äta mitt hjärta
(som du redan slaktat)
och jag klär mina skrik
i plastfolie.

Med dold desperation,
Hälsar jag ångesten,
Och ser människorna,
Förtära en dröm,
(Som aldrig blev sanning,)
Och jag dödar mitt hjärta,
Med silverkulor.

Med trasiga drömmar,
Krossar jag tankar,
Och ser mitt liv,
Försvinna i mörkret,
(Och slukas i natten,)
Och jag trär mina misstag,
På månstrålar.




Fri vers av Djurförädlingensresultat
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-01-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Djurförädlingensresultat