Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte testat skriva en Haiku på år och dar. Bättre texter skall komma.


Dagen Grå

Morgonrocken röd

Kvällshimmelen likaså

Kvar finns dagen grå




Fri vers av A
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-04 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A