Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett fenomen som är vedertaget på svenska dansgolv


Porrdans

Dansgolv
svettigt och trångt

rytmer för människor till varandra
sakta men säkert

en glänsande vajande uppenbarelse
gnider sig
trycker sig
stöter

mot mig

hon för mina händer
mot platser endast en älskande möter

när hon
som av artighet frågar

- Är det okej om jag porrdansar med dig?

Javisst




Fri vers av A
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-04-08 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A