Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invändig apokalyps

Självkänslans apokalyps
inträffar

KABOOM

när du tittar genom mig

och i ruinerna
av mitt lyckliga jag
gräver jag fram
mitt ensamma jag




Fri vers av A
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A