Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömstället

Ett gömställe
bara för oss
där daggvåta blad
smeker våra bara ryggar


Ingen kan se oss

Höra oss


Vi viskar varandra till lugn
delar en känsla
av att äntligen
vara ensamma




Fri vers av A
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-02-05 01:45



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vilket underbart gömställe! Mvh. JJ.
2007-02-17

  Nina V A
Ja ibland är ett gömställe ett paradisställe där man kan viska lugn och bara vara........tillsammans, härligt lugnande text!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

A