Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar min pappa <3


Jag önskar att du vore här


Min pappa kommer alltid att finnas här
som ett ljus som får mig att se
att tusen bitar av minnesglimtar
faller ner över mig.
Ett stjärnfall över himmelen;
varje bit är speciell,
i varenda liten stjärna
finns en bit av min pappa ikväll.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 20:48



Bookmark and Share


  Koukla
Jätte jätte jättefin <3
Vi finns alltid här för dig vet du :)
2007-02-11

    sunnanvind
Så fint du skrivit om din pappa!
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living