Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker förändras, människor förändras. Ibland Positivt & ibland negativt.. (du kanske tycker bilden inte alls passar in, men den ger mig ett leende.)


So much pain for a little smile..

En flicka gav dig ett leende som du tog i mot,
En flicka gav dig ett leende som du inte förstod.
För flickan du såg hon var inte glad.
Men hon gick & log var eviga dag.
Ögonen var sorgsna men ansiktet de log.
det fanns ingen som henne förstod.
en dag hela hon sorgsen va.
men ingen förstod riktigt vad hon led av.
Hon led av sitt hat mot sin egen kropp,
mot sin rädsla av att hon snart var tvungen att visa den opp
Kroppen var ärrig & röd av blod.
Men hon visste inte att det var en som nu henne förstod.
De var för sent För nu ligger hon begravd
Men hon lyckades leva lyckligt resten av sina dar!




Fri vers av Miiico
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-02-11 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miiico
Miiico