Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordbajs...


Obesvarad kärlek..

Tårarna rinner,
tiden försvinner.
Själen har panik,
från hjärtat hörs ett skrik.

Det är ett krig,
själen skriker till hjärtat; TIG!
Smärtan bränner hårt,
varför ska allt vara så svårt?

Kärleken dödar långsamt,
hjärtat lever plågsamt.
Hoppet behöver föda,
men vem ska mata det när uppfödarens känslor är döda?




Fri vers av Miiico
Läst 479 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-03 18:11



Bookmark and Share


  MemoryLane
Älskar dessa rader! :) Vill se fler texter! :)
2009-01-02

  M i mm i
ååh.... fan den var underbar!

Jättevackert skrivet!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Miiico
Miiico