Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan syn på livet. Jag älskar mina vågor, även om jag inte har så många. Ems, Klas, Robin & Jon. Ni är underbara vågor<3


Jag ser ditt anskte i allting, var är du min våg?

En kort stund, några få andetag.
Föll jag för dig.

Jag faller fortfarande.
Men inte för dig.
Jag faller som en sten
kastat ut i ett hav.
Havet är livet,
havets botten är döden.
Jag sjunker..
Men ibland så kommer det vågor.
Dom förhindrar att jag sjunker så fort.
Men ibland kommer det inga vågor.
Och då finns det ingen hejd.
Jag sjunker, kan inte rädda mig själv.
Hur jag än försöker, så går det inte.

Nu ser jag bottnen och jag undrar,
Vars är min vågor?
Men jag förstår, Ni kan inte alltid hjälpa mig.
Även ni har andra stenar att bry er om.





Fri vers av Miiico
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-05-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miiico
Miiico