Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To my dear friends..


A star who represent me..

Välj en stjärna på himmlen..
Kanske den som lyser klarast, kanske den som inte syns alls..
Den som är längst åt höger, eller den som är på toppen av ett mönster du ser..
När du väljer stjärna, kom ihåg att den ska representera mig.
För just nu finns jag här för dig, Och jag lovar att försöka hjälpa dig om du bara ber mig...
Och om du inte kan nå mig, så tänk då att jag är stjärnan.. Som på långt håll lyssnar på dig,
tänker på dig & bryr sig om dig.
Välj en stjärna, En stjärna som representerar mig,
För jag kommer inte finnas för alltid...




Fri vers av Miiico
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-13 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miiico
Miiico