Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett simpelt misstag kan vara så förödande...


En ensam missfärgad strumpa

Tumlar runt som en ensam missfärgad strumpa i tvättmaskinen

Ensam och snurrig och missfärgad

Runt och runt och runt...

Längtar tillbaka till den tid då vi fortfarande passade ihop

Du och jag och promenader

Dans och dans och dans...

Nu är jag gråblå och du fortfarande lika vit och proper

Glömska och stress och ett misstag

Gråblå och vit och det matchar inte...




Fri vers av Lina E
Läst 596 gånger
Publicerad 2005-02-05 18:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jobbigt värre, saknad, sorg o *litenhet*

det kan dock vara ganska roligt att ha olika strumpor på sig ibland, man ser ganska rolig ut!
2005-06-01

  KristinaE
Nog är det så...
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lina E
Lina E