Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina magiska ögon

Om mina ögon var magiska

skulle jag se dig i ögonen,

fånga din blick med sådan kraft

att du blev knäsvag

att du slutade andas

att du inte såg något annat än mig


Om mina ögon var magiska

så skulle jag gråta

gråta varma tårar

gråta så länge att du förstod

att du måste hålla om mig

att du måste stanna kvar

att du bara och endast behövs hos mig


Om mina ögon var magiska

skulle jag blunda så länge jag vågade

och hoppas på att du stannade

stannade kvar trots att du inte förtrollades av mina magiska ögon...




Fri vers av Lina E
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-30 22:32



Bookmark and Share


  stannar kvar
Fin. Tyckte om meningen i den. Skulle nog ha komprimerat den lite själv. Men jag har en sådan förkärlek för kortare dikter *ler*
2005-06-13

  Roger VIP
nog inte magiska ögon. Dina ord fångar så bra ändå... Utsökt!
2004-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lina E
Lina E