Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad balansgång...

Varför kan du inte möta mig i mitten?!

Jag har åkt hissen upp och ner, gång på gång

Du har åkt i hissen bredvid

Men inte en endaste gång har jag fått se dig


Du har varit uppe när jag varit nere

Och tvärtom...


Ibland har jag stannat på en våning

I flera dagar för att invänta dig

Trots att människorna omkring mig klagat

Kan du inte ge mig ett tecken?

Så jag vet vart jag ska stanna...


Eller har du i smyg klivit ur hissen

För att i fortsättningen ta trapporna?




Fri vers av Lina E
Läst 553 gånger
Publicerad 2004-04-09 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina E
Lina E