Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en tjej


Dammråttan

Det föll ju en stjärna till mig, blott en gång.
Synd på min famn som ej höll kvar i sitt fång.

Vad tar jag mig till??!!

Vad har jag mig till?

Fyller mening till döden, och gråt i min sång.




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-02-16 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand