Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2X3

Från noll till Sex på en sekund
Gör detta till en skön stund

En bouquet av närhet och behag
En njutning av sällan skådat slag
Släpp allt följ naturens lag
I morgon finns ju ingen dag

Sex meter per sekund tanken färdas
Trettio-sex meter tills toppen vädras

Jag vet vad du vill
Tiden står still
X blir Y
Hela ens liv går förbi i revy

Ha
Ha
Haaaaaa…applåder till max

Tack, nu är det din tur till klimax




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 553 gånger
Publicerad 2007-02-17 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand