Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sista gången

Åter igen skall hammaren dundra.

Vad vill detta ljud? Idel ont!

Plågan blir skev!

Skriv ett brev och ta gift.

”Skavet mot mig
skavet mot dig
blir här för mycket
Jag sluter min sång med dessa få ord

Det blev ingen gång… du mig ej förstod”




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 702 gånger
Publicerad 2007-02-17 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand