Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Obehag
En vilsen känsla
skållad av signalsubstanser

En vanlig dag
med ord att pensla
och granska mina föga chanser




Fri vers av Algott Grytstrand
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-12-12 06:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Men din dag är det- lev den väl.
Fin dikt!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Algott Grytstrand