Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
******


Tiden Får Gärna Stanna.




Närhet sprungen ur själarnas grotta

ljuvliga är våra nakna kroppar

vi skapar en fullblodsros att beundra

i tiden emellan då vi bara är

men ändå längtar i tanken.


Det är stort att se

vilja och kunna njuta tillsammans

tiden får gärna stanna

tills vår närhetslängtan

tickar igång igen.


B.M.N-R 2005-02-06





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-02-06 14:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jättefint! Precis så är det ibland.Tiden är så underbar just då att man inte vill att den ska röra sig och detta är en mycket vacker kärleksdikt
2005-02-06

  Cattis Rönn
fint och härligt beskrivet...och vem vill inte stanna tiden ibland...Fin fångat!
2005-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund